Share

Tendinţele de top din această săptamană de pe Twitter l-au avut in prim-plan pe Wayne Rooney. In ultimele zile eventuala plecare a superstarului lui Manchester United de pe Old Trafford a facut ravagii  pe cunoscutul site web, aceasta ocupand si primul loc in top. Din fericire pentru diavoli, se pare ca Rooney a semnat un nou contract cu United pe 5 ani.

In topul tendintelor se mai afla si Jocurile Commonwealth-ului, competiţie care a lăsat amintiri amestecate, între ratările organizatorilor şi un public rarefiat. Ediţia 2010 a acestei competiţii, care a reunit, între 3 şi 14 octombrie, în principal, sportivi din fostele colonii ale Imperiului Britanic, s-a încheiat cu un spectacol de 2 ore şi jumătate pe stadionul Jawaharlal Nehru, în prezenţa primului ministru indian Manmohan Sing. Pe plan sportiv, India se poate felicita pentru locul 2 ocupat în clasamentul pe medalii, cu 101 astfel de trofee, dintre care 38 de aur, după Australia cu 177 de medalii dintre care 74 de aur. Anglia a terminat pe locul 3, cu 142 de podiumuri şi 37 de titluri.

Topul este incheiat de operatiunea de salvare a minerilor chilieni ,  care a fost si cel mai mediatizat eveniment in America latina in ultimii 60 de ani. Peste 1.000 de jurnalişti urmarind la faţa locului etapele finale ale operaţiunii de salvare a minerilor chilieni blocaţi în subteran de două luni.